Introductie

 

wer-profiel-1

Over mij

De metamorfose die ik zelf al meer dan 15 jaar geleden heb ondergaan heeft een keerpunt gebracht in mijn eigen leven en denken en heeft mij de persoon gemaakt die ik nu ben: vol optimisme,  humor, zelfvertrouwen en de moed meer uit mezelf te halen.

Hoewel ik tot op heden in de ICT sector werkzaam ben (pre-sales, sales, financial consultant, development manager en teamleider applicatie services), is de menselijke factor altijd uitgangspunt geweest voor mijn handelen.

Ik ben zeer begaan met het welzijn van anderen. Ik heb een enorme passie voor mensen en dat blijft mij in de goede zin van het woord achtervolgen. Telkens weer merk ik hoezeer ik in staat ben anderen te inspireren tot persoonlijke groei, ontdekken van het eigen ‘ik’ en hen te stimuleren de volgende stap in hun levensloop te zetten.

Na mijn ontslag op 55 jarige leeftijd bij een Amerikaans ICT bedrijf ben ik me meer gaan richten op coachen. Met een enorme praktijkervaring, een goede coach opleiding en als DISC gecertificeerde sta ik voor je klaar om je verder te begeleiden.

Ik hecht veel waarde aan individuele coaching maar voel me eveneens als een vis in het water tijdens groepssessies.

Ik besteed onder andere aandacht aan cultuurverschillen en ik werk samen met jou aan het ombuigen van bijvoorbeeld veronderstellingen en aannames waarmee we te maken hebben. Door deze te onderkennen zul je in staat zijn ze om te vormen tot krachtige toepasbare middelen in huidige maatschappij.

Ik ben zeer gedreven – geen dag is hetzelfde – en energiek om tezamen met jou (coachee) goede  en verrassende resultaten te behalen.
Een van mijn favoriete en toepasbare nummers van Michael Jackson is ‘Man in the mirror … make that change’. Jij bent die persoon en daarom daag ik je uit naar jezelf in de spiegel te durven kijken en te besluiten dat het tijd is voor verandering.

Werkwijze

De werkvormen die ik toepas zijn uiteraard divers en op maat gesneden. Ik help je naar jezelf en naar situaties te kijken vanuit vele gezichtspunten. Ik maak gebruik van symboliek en metaforen.
Je krijgt huiswerk en/of opdrachten mee. Het kunnen oefeningen zijn of misschien wel leesmateriaal. Deze zijn van essentieel belang om goede resultaten te behalen.
De sessies vinden plaats in een rustige omgeving in Capelle aan den IJssel of indien gewenst op een nader af te spreken locatie.

Na een intake gesprek bepalen we samen een ‘plan de campagne’ als start voor een groei- of veranderingsproces.